3 Aralık 2011 Cumartesi

Pankreas tamiri

Hastalık sürecinde pankreas, değişen oranlarda hasara uğramıştır. Önce, insülin direnci gelişinceye kadar insülinin fazla salgılanması, sonra gelişen insülin direnci ve en sonunda kanda insülin düzeyi yüksek gibi gözükürken aslında insülin miktarının azalması, bazı olgularda pankreas adacıklarına ve insüline karşı antikor gelişmesi pankreasda hasar oluşturur. Bir musluktan akan suyun taşması sonucu oluşan hasar, musluğu kapatmakla geriye dönmez. Musluğu kapatmazsanız, hasarı düzeltmeye yönelik her girişiminiz de başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Özetle su aktığı sürece hasar devam edecek, fakat su akması engellense bile oluşan hasar kendiliğinden düzelmeyecektir. Bu örnek çok önemlidir. Zira diyabet hastalığında şekeri düzeltmek etkisizdir, dedik. Hastalığın başlangıç noktası olan bağırsaklar düzeltildikten sonra, bu işte aracı olan bağışıklık sistemi düzenlense bile pankreas tamir olmayacaktır. Pankreası tamir etmek için yapılanlar, genel sağlık koruma ve düzeltme prensipleri ile uyumlu ve benzerdir. Bununla birlikte ufak farklılıklara dikkat etmezseniz istediğiniz sonuca da ulaşamayacaksınız.
Burada en önemli faktör, Physiotron ile pankreasın elektromanyetik alanını düzenlemektir. Ayrıca pankreasın enerjisi, optimum hale getirilmelidir. Çip tedavisi de denilen frekans uygulamaları gerekebilir. Ozonterapi ve detoks tedavisi, pankreas hasarı tedavisinde gereklidir. Oksijenden zengin su ve Himalaya tuzu karıştırılmış su, diyette en önemli yeri işgal edecektir. Bunların dışında anti-aging tedavi de yapılmalıdır. 
Omega-3 günde 12 gram civarında alınmalıdır. Magnezyum 500 mg/gün, folik asit 400 mcg/gün, B1 vitamini 2-3 mg/gün, B2 vitamini 2-3 mg/gün, B6 vitamini 1-2 mg/gün, B12 vitamini 2-3 µg/gün, Biotin 100-300 µg/gün, sebze ve meyve konsantreleri, konjuge linoleik asit 3000 mg/ gün ve Noni juice 100 ml/gün dozlarında tedavide yer bulur. Hücreler asidik ortamda iseler ortamın asiditesini düzeltmek için gerekenler yapılmalıdır. Sağlıklı su, Himalaya tuzu, kalsiyum ve magnezyum, limon suyu önerilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder